Hallå är Idi hemma?

Publicerad: 01/06 21:54

Foto-Riku antog blandbandsutmaningen och fick ihop till en helt okej c-kassett. Förmodligen med hjälp av sina söner men i alla fall.

Själv har jag precis insett att det dessutom finns böcker som behöver läsas innan man drar iväg på rockfestival. Såna som Fargö Rock City av Chuck Klosterman, Heroin Diaries av Nikki Sixx, The Proud Highway av Hunter S. Thompson och så nånting med Lester Bangs. Jaha. Inser nu att kanske hela mitt liv varit en litterär förberedelse för Sweden Rock Festival? Med den skillnaden då att jag ska bo på hotell och inte slänga tv-fjärrkontrollen ut genom fönstret och snorta pissmyror genom ett sugrör. Fast vad vet man.

(Visste ni att Lester Bangs ville intervjua Idi Amin? Och hur gjorde han? Jo, bara ringde upp palatset i Uganda. Konungen var inte inne men historien är på det sättet sedelärande att jag inte gett upp hoppet om att få träffa Rick Medlocke i Blackfoot.)

Och så var det likadant i filmväg. En enda stor katastrofövning ända sedan jag såg Groundhog Day för tredje gången: Spinal Tap, Office Space och nu senast Kusturicas Maradonabetraktelse. Jag vet egentligen inte varför men fotboll och rockmusik hör ihop. Liksom festivaler och lera.

Burp. Vart gick solen?

Bilden? Jo, utsikterna för en solig veckända i Sölvesborg har precis försämrats. 12-13 grader och regn på torsdag…

1 kommentar

  1. Kommentar #1 - Pepe: 02/06 22:13

    Ha, jag har träffat mister Medlocke back int he day när han var i stan med Skynyrd!


RSS feed for comments on this post.