Janne är det nya svarta

Publicerad: 06/06 21:30

stryperVi är rätt säkra. Vindtygsjackan med Stryper-tryck är det nya svarta. Som ni märker börjar operationerna på Sweden Rock anta bibliska proportioner. Yngwie Malmsteéen-skjortan bekräftar det religiösa svamlet. Sofiero-ölet (uttalsövning Såffierå) kan också inverka, påverka eller by the way gå och rösta i morgon. Annars kanske ni aldrig får åka på festival mera.

Mannen på bilden som har allt att göra med vindtygjackan ifråga är från Kanada. Kanada är på samma sida av Atlanten som Panamakanalen.

Vår utsände i Tammerfors redaktör som går under pseudonymen J. Strange sms:sar bekymrade saker. A) Mötel Crüe lär sparka rumpa på Sauna Open Air. Det här är mindre bekymmersamt. I själva verket är det ganska okej. B)  Han undrar hur VI hittar fram bland alla roll… röllatorer. Läs här: Vi. Har. Döc Cröcs. Detta är kanske mera bekymmersamt.

För övrigt: Kort recension från bankomatkön. ”Journey sög”. Ögonvittnensrapport: Electric Boys är bättre än för några år sedan (här är en passning till alla besserwissrar. Smash time).

– joors truuli, r & t

1 kommentar

  1. Kommentar #1 - Janne: 07/06 20:13

    Nikki Sixx var cool, fick en bra intervju. Text på gång. Snart.


RSS feed for comments on this post.