Göteborgs-Posten frågar sina läsare på nätet varför Sweden Rock Festival är så stor. Återger här några av  svaren:

En genre, bra arrangemang
inlägg av: Alingsåsrocker 
Blir nu mitt trettonde år på festivalen i år och har fortfarande inte sett ett enda slagsmål. Började i Karlshamn och betydligt mindre, men med bra artister och ett smart koncept har man växt. Det läggs väldigt mycket energi på att utveckla och förbättra sig för varje år och de är lyhörda för besökarnas önskemål. Har man en bra idé och lämnar in, kan man nästan vara säker på att det är genomfört till nästa år. Att det bara är rock gör också att alla har ngt gemensamt och har ngt att skåla för!!
Snart är det dags…
inlägg av: Lillis – kvinna utan överkamning
Hårdrocken är nog den enda genre som har så pass trogna fans. Intresset går i arv, på SRF kan man träffa flera generationer – åldern är bara en siffra, gemenskapen är det som räknas. Jarls inlägg säger nog det mesta. Detta blir det sjätte året jag besöker festivalen som är årets absoluta höjdpunkt. Man slipper t ex gnällrövar som Nicklas Eriksson här nedan några dagar. Skönt!

 

Och så de nödvändiga humoristerna…
Ingen musik
inlägg av: Tyko
Jag förstår inte hur folk vågar sig dit. De som spelar sån musik är väl bara sådana som käkar igelkottar och dricker motorolja. Tacka vet jag Svansjön.
Wild One
inlägg av: WO
Alla kommer givetvis för att träffa mig, världens bästa vaktmästare. Thin Lizzy, Liverpool & Unibet – you got that right!