Rrrrraaaaah! Cavalera kan

Publicerad: 02/08 16:48

Det här, mina damer och herrar är Max Cavalera in action fotograferad av Foto-Riku . Han är duktig på guran. Dessutom är han en skitbra frontman.

Och riktigt glad blir jag (RTP) för att jag hittat ett ”nytt” band. Ja, faktiskt Cavalera Conspiracy är en ny bekantskap för mig. Mycket angenämt att lite lära känna brassarna.

Mera text & bilder från Ankkarock hittar du här.

Det var en bra dag i går i Korso, arbete och nöjen i hälsosam balans och så fick vi åka taxi hem. Turbojugend var många och dom snälla med oss. Men det tycks fortfarande inte finnas en Turbo Chapter i Eira? Jag får väl grunda en då.

Aijo. The Dogshit Boys som många suderande tyvärr lärt känna genom bandets oändliga turné Åbo Nation-Karis genomförde äntligen spelningen på Faces-festivalen. Enligt rykten (bandet själv) på Ankkarock var det en lyckad tillställning.”Rastafolket diggade”, om vi säger så.

EDIT 8.8: Gitarristen heter ju då Max. Brorsan Igor som jag först skrev är trummis.

3 Comments

 1. Kommentar #1 - Sep: 04/08 12:56

  Frontmannen heter Max Cavalera. Han brorsa Igor Cavalera lirar trummor!


 2. Kommentar #2 - Foto-Riku: 04/08 22:01

  Sant, så sant. Han heter Max Cavalera och brorsan har faktiskt gått och bytt namn till Iggor. Det lär ser bättre ut. http://bit.ly/3wihKl


 3. Kommentar #3 - RTP: 06/08 10:05

  Tammitusan! Ber ödmjukt om ursäkt. Mixupen beror nog på att undertöcknad först stiftat bekantskap med orkestern ifråga. Alldeles för sent! Men. Jag har också precis (lagligt) laddat ner Inflikted. Alltid kul att hitta nya grejs, låt vara att det är nytt bara för mig.

  Tack för rättelserna.


RSS feed for comments on this post.