Men var det bra?

Publicerad: 25/06 08:30

Det var som sportredaktören och jag tänkte dvs i huvudsak bra och Faith No More höll sig till planen. Mixen av jazzmetall och krav maga-kickar i skrövet fungerade bra i Kajsaniemiparken. (Det ser man förstås inte på bilden men det kommer bättre bara foto-Dan framkallat sina.)

Ni borde ha varit där. Fast så var ju konserten slutsåld. Vi var kanske 14.000. Hängivna diggare ställde sig i första ledena, hängivna törstiga diggare i de bakersta nära kranarna. Mellan dem stod en massa som inte verkade förstå ett jota. Utvecklingen är sådan. Många går på jättekonserter mera för att det är en happening än för musiken och bandet. Men bra så. Den betalande publiken behövs.

Och så slutade internet förstås att fungera vilket omöjliggjorde direktrapporteringen än en gång. J.Strang jobbar dock på en ordentlig recension så håll ut…

1 kommentar

  1. Kommentar #1 - Riku: 25/06 10:07

    Infidel!
    Jag misstänker att RTP koncentrerade sig mera på kranarna än FNM…och vad är sannolikheten att ”internet slutade fungera” igen? Hände inte något liknande när AC/DC var i stan? Internet fungerar i Teheran men inte när RTP ska rapportera direkt från keikkor?

    riku AKA fötö-rikü


RSS feed for comments on this post.