Lionel såg sur ut men varför?

Publicerad: 09/07 12:30
mj

Teheran? Nej, BBC direkt från Staples Center i Los Angeles.

I förrgår såg jag på BBC:s direktsändning från Los Angeles och i går på reprisen på finsk tv.  Kan ändå inte påstå att det var en favorit i repris. Begravningar är det sällan. Någon är död. Mariah Carey på scen. Liket framför det i en gyllene kista värd 25 000 dollar. Nog KUNDE det betraktas som underhållning men nej. Må han vila nu, Michael.

Men det var bra att jag tittade, lade märke till nya detaljer. I förrgår kunde jag inte släppa detta med en ”Moment of Silence” och så höll den på i typ en kvart. I shit you not. I går började jag tugga naglar i väntan på att Lionel Richie skulle spöa någon. Så sur såg han ut när den där kören gav sig på Heal The World. Vad fan handlade det om?

Apropå BBC. Det var faktiskt av misstag som jag hamnade in i deras sändning. Först trodde jag att mannen och kvinnan i tv-kostym i rutan snackade om något nytt massivt börsras i Asien. Så djupa var vecken i pannan, så påtagligt allvarlig tonen i analysen som jag då ännu inte uppfattade innebörden i.

Så ni tror det är över nu? No more Jacko? Inte på långa vägar. Faktum är att det är nu det börjar. Den tråkiga fajten om barnen och pengarna. Tyvärr kommer den inte att sakna bisarra underhållande element den heller.