Ronnie fyller 67!

Publicerad: 04/06 09:24

Godmorgon! Ser på BBC World News på en massa vapenskrammel i Mellanöstern, Asien… Sweden Rock Festival har tydligen ingen effekt på omvärlden. 

Efter frukost har fotö-Riku lovat plåta min garderob det vill säga tröjorna med bandtryck. Dagens svarta är signerad ”STONE” och den har somliga av er redan noterat i samband med ett äldre blogginlägg. Men det finns ju typ fem andra, alltså mer än en för varje dag som vi är här. Dessutom var det så kallt på natten att jag måste köpa en munkjacka med Sweden Rock-logga.

Sedan ska vi sätta oss i rockbussen igen och dra ut på nya antropologiska äventyr. Dagens mission är att hitta en mamma, pappa, son, dotter & kanske hund i husvagnsparken. Vi såg några i går så det torde inte vara omöjligt att etablera kontakt och föra vidare debatten om tungmetall som vi startade i gårdagens Hbl.

Dagens låt är Somebody Put Something In My Drink med Ramones. Fast det kan ju vara att det kommer en ny efter frukosten.

bbc-och-sol

Det är lite BBC och så är det lite sol där ute.

ps. Efter sega förhandlingar är Crocsen med och när jag nu kollar vädret vid poolen ångrar jag ingenting. Det är alltså bra att Crocsen är med.

ps2. Volbeat, Twisted Sister. De är dagens utropstecken. Men ja kan ju knappt vänta på Heaven & Hell på lördagen. Fatta att Ronnie James Dio fyller 67 om en månad!

ps3. Mr Rick Medlockes manager har inte svarat. Men jag tror på en intervju.

3 Comments

 1. Kommentar #1 - Janne: 04/06 10:17

  Alltså ni står i regnet på en åker med gråa Crocs på fötterna och lyssnar på ett dåligt Uriah Heep. Kanske det fanns en orsak att man slutade lyssna på dom plattorna man slutade lyssna på i början av 80-talet …


 2. Kommentar #2 - tommy: 04/06 10:57

  Nej Crocsen är inte gråa och det fanns inte alternativ till Uriah Heep. Och trots att förfallet och degenerationen nu är dokumenterad va Hbl:s rockpatrull kommer bandet lik förbannat att co-headlajna många festare inte bara den här sommaren utan också nästa, sedan nästa, därpåföljande osv tills Homo Uriah Heeppus dör ut.


 3. Kommentar #3 - Richard Nordgren: 04/06 11:11

  Observera att crocs-diskussionen ska föras i du-form mellan
  Tommy och dig. Inget ni och crocs OM du inte niar Tommy föstås.
  Jag deltar inte. Punkt.


RSS feed for comments on this post.